Volg ons op LinkedIn Volg ons op Facebook
Bel ons

Voor meer informatie kunt u bellen naar 050 - 317 67 77

of ons contactformulier invullen

Ligboxen zorgen voor efficiëntie en comfort


Efficiëntie en koecomfort verbeteren

Ruimte en comfort voor uw vee om zo een optimaal rendement te halen, dat is de inzet bij de bouw of renovatie van een ligboxenstal. Goede stalinrichting levert daarin de belangrijkste bijdrage. Met de kwaliteit van de door ons geleverde materialen kunt u bovendien weer jaren vooruit. Agro Stalinrichting werkt voor veehouderijbedrijven.

Nieuwbouw ligboxenstal

Verhoog uw productie met een ligboxenstal die is ingericht naar de laatste inzichten. Onze adviseurs komen bij u langs op het bedrijf om uw wensen te bespreken maar het is ook mogelijk om samen met ons bij andere agrarische ondernemers op bezoek te gaan. Zo kunt u in de praktijk zien wat het beste werkt.
 
Ons bedrijf is officieel dealer van Spinder Stalinrichting en levert het complete aanbod van voerhekken, waterbedden, drinkwatersystemen, rubbermatten en nog veel meer.

Agro Stalinrichting DualWaterbed

Renovatie ligboxstal

In veel bestaande stallen kan het ligcomfort voor de koeien beter. Door te kleine ligboxen gaan de dieren verkeerd liggen en komen ze niet goed overeind. Dit zorgt voor kwetsuren en vermindering van productiviteit van uw melkvee. Dit zijn dan ook de belangrijkste aandachtspunten bij renovatie van uw stal. Samen met ventilatie en goede drinkwatervoorzieningen.

Kunnen wij u helpen bij de inrichting van uw (nieuwe) stal?

Wij adviseren u graag over de verschillende mogelijkheden voor een goede stalinrichting! Neem gerust vrijblijvend contact op of vraag direct een offerte aan. Ook kunt u samen met ons één of meerdere bedrijven bezoeken waar wij de stalinrichting hebben verzorgd.

 

Neem contact op

Aangesloten bij:

Woningborg logo
Bouwend Nederland