Volg ons op LinkedIn Volg ons op Facebook
Bel ons

Voor meer informatie kunt u bellen naar 050 - 317 67 77

of ons contactformulier invullen

Over ons


Goede stalinrichting voor uw vee

Uw vee presteert beter in een goed ingerichte stal. En het stelt u in staat om efficiënt te werken. Daarom kunt u voor het complete concept van aankleding van uw stal terecht bij Agro Stalinrichting. Wij adviseren, leveren èn monteren duurzame oplossingen als het gaat om stalinrichting.

 

Maatwerk voor iedere situatie

Voor renovatie en onderhoud van uw stalinrichting kunt u ook bij Agro Stalinrichting terecht, want bestaande stalinrichtingen kunnen vaak doeltreffend gerenoveerd worden. Elke stal is anders, hierdoor komt het aan op creatief en praktisch meedenken met de klant.

Het team en onze werkplaats

Agro Stalinrichting is een dochteronderneming van Hollema Bouw in Surhuisterveen. We werken met een enthousiast team van vakkundige medewerkers. Er is bovendien een goed geoutilleerde werkplaats aan het bedrijf verbonden. Van daaruit leveren wij diverse specifieke diensten en producten op het gebied van stalinrichting.

 

Ons team bestaat uit:

 

Simme Hooghiemstra

Verkoop, Werkvoorbereiding & Service


050 - 317 67 77 & 0512 - 36 22 55


Rinskje de Wit, Janet van der Veen & Herma de Bruin

Facturering & Administratie

 

0512 - 36 22 55

Agrarisch bouwbedrijf Hollema Bouw Surhuisterveen

Onze werkwijze

Agro Stalinrichting levert maatwerkoplossingen voor agrarische bedrijven op basis van de uitgebreide kennis uit onze jarenlange ervaring. We proberen te werken met korte en duidelijke communicatielijnen, zowel intern als extern. In de projecten stellen we ons altijd flexibel, bedrijfsgericht en duurzaam op.

Kunnen wij u helpen bij de inrichting van uw (nieuwe) stal?

Wij adviseren u graag over de verschillende mogelijkheden voor een goede stalinrichting! Neem gerust vrijblijvend contact op of vraag direct een offerte aan. Ook kunt u samen met ons één of meerdere bedrijven bezoeken waar wij de stalinrichting hebben verzorgd.

 

Neem contact op

Aangesloten bij:

Woningborg logo
Bouwend Nederland