Volg ons op LinkedIn Volg ons op Facebook
Bel ons

Voor meer informatie kunt u bellen naar 050 - 317 67 77

of ons contactformulier invullen

Stalinrichting voor veehouderijen


Uw vee presteert beter in een goed ingerichte stal

Agro Stalinrichting levert én monteert duurzame oplossingen als het gaat om stalinrichting. Daarnaast is het mogelijk dat u zelf, al dan niet met hulp van onze medewerkers de stalinrichting monteert. Goed advies is standaard inbegrepen!

 

Dealer van Spinder Stalinrichting

Wie Spinder zegt, zegt stalinrichting. Logisch, want al bijna 40 jaar is Spinder een specialist op dit terrein. En dankzij de hoge kwaliteit van de producten heeft deze fabrikant een toonaangevende positie bereikt, zowel op de Nederlandse markt als op vele export markten. In een gestaag groeiend aantal landen worden de kwaliteitsproducten van Spinder toegepast. Kortom, zowel nationaal als internationaal is Spinder dé producent van stalinrichtingen voor de moderne veehouderij.

Compleet assortiment Spinder Stalinrichting

Agro Stalinrichting voert het volledige assortiment van Spinder en kan hierdoor het meest functionele stalinrichtingsprogramma voor de rundveehouderij leveren. Meer dan 2.000 artikelen maken het mogelijk dat voor iedere stalsituatie, zowel nieuwbouw als renovatie en reparatie, een pasklare oplossing kan worden gevonden.

 

Ons bedrijf levert en plaatst de modernste inrichting voor ligboxen, voerhekken, drinkwatervoorzieningen, ventilatiesystemen, drinkwatersystemen en afscheidingshekken aan agrarisch ondernemers. Ook op gebied van mestverwerking leveren we alle producten die het voor de veehouder mogelijk maken schoner en hygiënischer te produceren.

Stalinrichting HAgro Stalinrichting
Agro Stalinrichting kalveren

Dealer Agri-Plastics

Agro Stalinrichting is eveneens dealer van Agri-Plastics - The Calf Housing Specialist. Agri-Plastics ontwikkelt innovatieve producten voor kalverhuisvestiging waarbij de focus ligt op ventilatie, strooisel, temperatuur, voeren en management. Kies voor Agri-Plastics kalverhuisvesting en verlaag het sterftecijfer van uw kalveren!


Renovatie en schadeherstel van stalinrichting

Voor renovatie en onderhoud van uw stalinrichting kunt u ook bij Agro Stalinrichting terecht. Bestaande stalinrichtingen kunnen vaak doeltreffend gerenoveerd worden tegen gunstige prijzen. Met onze jarenlange ervaring zijn we goed in staat maatwerk te leveren. Bent u geïnteresseerd, wij adviseren u graag! Ook kunt u samen met ons één of meerdere bedrijven bezoeken waar wij de stalinrichting hebben verzorgd.

Kunnen wij u helpen bij de inrichting van uw (nieuwe) stal?

Wij adviseren u graag over de verschillende mogelijkheden voor een goede stalinrichting! Neem gerust vrijblijvend contact op of vraag direct een offerte aan. Ook kunt u samen met ons één of meerdere bedrijven bezoeken waar wij de stalinrichting hebben verzorgd.

 

Neem contact op

Aangesloten bij:

Woningborg logo
Bouwend Nederland