Uw vee presteert beter in
een goed ingerichte stal.

Stalinrichting voor veehouderijen

Agro Stalinrichting levert én monteert duurzame oplossingen als het gaat om stalinrichting. Daarnaast is het mogelijk dat u zelf, al dan niet met hulp van onze medewerkers de stalinrichting monteert. Goed advies is standaard inbegrepen!

Dealer van Spinder Stalinrichting

Wie Spinder zegt, zegt stalinrichting. Logisch, want al bijna 40 jaar is Spinder een specialist op dit terrein. En dankzij de hoge kwaliteit van de producten heeft deze fabrikant een toonaangevende positie bereikt, zowel op de Nederlandse markt als op vele export markten. In een gestaag groeiend aantal landen worden de kwaliteitsproducten van Spinder toegepast. Kortom, zowel nationaal als internationaal dé producent van stalinrichtingen voor de moderne veehouderij.

Compleet assortiment Spinder Stalinrichting

Agro Stalinrichting voert het volledige assortiment van Spinder en kan hierdoor het meest functionele stalinrichtingsprogramma voor de rundveehouderij leveren. Meer dan 2.000 artikelen maken het mogelijk dat voor iedere stalsituatie, zowel nieuwbouw als renovatie en reparatie, een pasklare oplossing kan worden gevonden.

Ons bedrijf levert en plaatst de modernste inrichting voor ligboxenvoerhekkendrinkwatervoorzieningenventilatiesystemen, drinkwatersystemen en afscheidingshekken aan agrarisch ondernemers in Groningen en Drenthe. Ook op gebied van mestverwerking leveren we die producten die het voor de veehouder mogelijk maken schoner en hygiënischer te produceren.

Dealer Agri-Plastics

Agro Stalinrichting is eveneens dealer van Agri-Plastics de Calf Housing Specialist. Agri-Plastics ontwikkelt innovatieve producten voor kalverhuisvestiging waarbij de focus ligt op ventilatie, strooisel, temperatuur, voeren en management. Kies voor Agri-Plastics kalverhuisvesting en verlaag uw kalf sterftecijer!

Renovatie en schadeherstel van stalinrichting

Voor renovatie en onderhoud van uw stalinrichting kunt u ook bij Agro Stalinrichting terecht. Bestaande stalinrichtingen kunnen vaak doeltreffend gerenoveerd worden tegen gunstige prijzen. Met onze jarenlange ervaring zijn we goed in staat maatwerk te leveren. Bent u geïnteresseerd, wij adviseren u graag! Ook kunt u samen met ons één of meerdere bedrijven bezoeken waar wij de stalinrichting hebben geleverd.

Meer weten? Neem gerust eens contact op of vraag geheel vrijblijvend een offerte aan.