Uw vee presteert beter in
een goed ingerichte stal.

Ligboxen

Efficiëntie en koecomfort verbeteren

Ruimte en comfort voor uw vee om zo een optimaal rendement te halen, dat is de inzet bij de bouw of renovatie van een ligboxenstal. Goede stalinrichting levert daarin de belangrijkste bijdrage. Met de kwaliteit van de door ons geleverde materialen kunt u bovendien weer jaren vooruit. Agro Stalinrichting werkt voor veehouderijbedrijven in Groningen en Drenthe.

Nieuwbouw ligboxenstal

Verhoog uw productie met een ligboxenstal die is ingericht naar de laatste inzichten. Onze adviseurs komen bij u langs op het bedrijf om uw wensen te bespreken maar het is ook mogelijk om samen met ons bij andere agrarische ondernemers op bezoek te gaan. Zo kunt u in de praktijk zien wat het beste werkt.

Ons bedrijf is officieel dealer van Spinder Stalinrichting en levert het complete aanbod van voerhekken, waterbedden, drinkwatersystemen, rubber matten, etc. Klik hier voor het complete overzicht van het assortiment.

Renovatie ligboxstal

In veel bestaande stallen kan het ligcomfort voor de koeien beter. Door te kleine ligboxen gaan de dieren verkeerd liggen en komen ze niet goed overeind. Dit zorgt voor kwetsuren en vermindering van productiviteit van uw melkvee. Dit zijn dan ook de belangrijkste aandachtspunten bij renovatie van uw stal. Samen met ventilatie en goede drinkwatervoorzieningen.

Vraag ons gerust om advies!

Meer weten? Neem gerust eens contact op of vraag geheel vrijblijvend een offerte aan.